Wednesday, June 22, 2011

adik debab majuk sampai tidur

lepas beperang kecil-kecilan dengan adik debab eira.rase bersalah la pulak marah-marah dia tadi.gara-gara ugutan dia baling bedak kat baju eira..putih semerbak bau baby haiii...akhirnye berakhir dengan tangisan yang kuat dan nyaringnye boleh pekak telinga gegendang telinga tak mampu nak bergendang dah.

seyes rase bersalah lepas kena marah dengan mak.niat nak ajar pangai makin jadi-jadi kepala batu seremban tul la.lepas dah menjerit.lagi eira nak sakat nak pukul dia.padahal tak kena pun.lebih-lebih menjerit macam perempuan.maybe dia warisi sifat eira sore kuat giler tapi dia la menang kalau masok perlawanan.

lepas dah sakat.dia pulak nak pukul eira bukan calang-calang barang dia amik..sekali pusing belakang..nah!!amik ko..penyapu lidi dilibas di belakang mau tak pedihnye.adik debab eira nie sememangnye buas belaka.dah lepas balun eira.dia pulak melalak.macam bese.lepas dia dah nanges eira buat bodoh je.hati kering katekan but dalam hati tu.kesian la pulak sakat-sakat dia camtu.dah adik laki sorang.kesian dia.

lepas di pujuk dengan mak.terus dapat makan ayam pasar malam seketul.perghh..senangnye pujuk.tunjuk ayam je senyap sepi rasa tenang je.macam upin ipin.si kecik debab nie memang suka ayam goreng.

lepas dah kenyang.semue orang busy la buat kije masing-masing.eira pulak busy nie ha..online.dah kena beleter asyik online je.tetiba mak lalu tengok si kecik debab tidur dekat meja makan..alolollo..majuk sampai macam tu.lagi bersalah la rase bagai menucuk cucuk.dia cucuk sane.dia cucuk sini.kat situ kena.
hati cube control buat muka tak bersalah.mak dah perli padan muke dengan adik pun tak boleh beralah.

setepek melekat cop pedih kat dah dahi.amik ko lagi!
masih bersalah,terserlah kesalahannye..:(

No comments :

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA :)
JEJEMPUT LA KOMEN SIKIT

kelik ekot suka ye :)