Tuesday, July 31, 2012

hello august!!

Assalammualaikum..

mulakan bulan ogos yang cantikcunmelecun dengan senyum okey.

pagi satu ogos ni eira dah start buat perangai masuk ofis macam ofis tu tokwan belah makbapak eira punya.masuk ofis lewat gara-gara tido guna dua bantal macam kat hotel.waduh.eira susah tido malam.but last nite couldn't give an answer.haha.what happen to us?eira sendiri pun tak tahu.anyway dah genap sebulan eira dikenali sebagai spiker di skali,gaji pun dah balun rentung tinggal sipi-sipi je buat lap taik mata.orang cakap gaji first nak simpan untuk kahwin pun tak lepas nie.

eira nak mintak maaf sebab lame tak update belog nie.kesian je tengok belog ni.sory sangat wahai belog cutemiut nie.busy bekerja la katakan.dah freshie graduate.kena la buat kerja bersungguh-sungguh even so far eira rasa eira makan gaji buta.but hoping la ogos nie dapat la merasa jadi content management.fuhh.desperate i need a job to do.rasa macam rindu pulak nak jadi designer.photoshop pun dah karat likat nie.hoping sangat dapat install photoshop dalam pc ofis.diharapkan bos besar tak marah :)


anyway eira just nak ucapkan SALAM RAMADAN kepada semua.raya nanti tolong la simpan sikit duit raya untuk eira.okeybai.happy ogos!!

4 comments :

  1. selamat menyambut bulan raya dan bulan merdeka.hehehehe



    done follow

    ReplyDelete
  2. Salam Ogos...
    My birthday month! XD
    huhuhuhu

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA :)
JEJEMPUT LA KOMEN SIKIT

kelik ekot suka ye :)