Tuesday, January 15, 2013

Assalammualaikum,Pembuka bicara

Assalammualaikum,

Pembuka bicara

terlalu lame eira tak hupdate belog nie dah bersawang nampak gayanye.ape-ape pun test mic.Hello??HEllo?
ade orang tak.hehe anyway now eira officially graduated dari KPTM IPOH----->training di SKALI------>now work at Skali sebagai Content Personnel.

don't know ape kerja eira tu?it okey.ianya more pade handle website.Which is so tired.nak patah tulang eira buat kerja yang non-stop habishnye.Every minutes eira akan terasa give up mak datoknye.terlalu penat dengan stress yang melampau.darah dah macam thermometer tunggu nak explode je.iyup kalau bekerja dalam bidang yang bukan minat kita susah jugak kan.Frust menonggeng tahap ultraman dah ni.

so now eira nak planning for something else.eh bukan hal kawen.Even umo dah meningkat *** kawen memang dalam list.tapi tu big planning.nanti eira inform bila okey :).


anyway for this planning please kawan-kawan wish me luck.
Yes I do need some LUCK




The End. :)

3 comments :

  1. harap tabah menhadapi kehidupan anda.. good luck my lovely and smally friend..love you <3

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA :)
JEJEMPUT LA KOMEN SIKIT

kelik ekot suka ye :)