Sunday, January 5, 2014

review:wonderglow silver

Assalammualaikum,

Hi uolls.excited sangat ni eira nak review produk best wonderglow,konfom semua dah tahu kan wonderglow tu apa,well dulu beriya eira serik taknak pakai produk lain dah sebab muka jadi worst and berminyak bagai,

Tapii,,aah ada tapi..produk wonderglow ni eira bagi thumbs up.dah 8hari eira pakai.nak kata nampak perubahan ketara tu tak ada la.putih ke apa.tapi muka nak makin licin,yang best sangat pori-pori muka jadi kecik semacam,itu yang best sangat tu,

Ni wonderglow eira,krim siang dan malam,serta sabun,
sabun tu eira potong sikit-sikit.nak jimaat -.-


Anggapan eira first day pakai sabun wonderglow ni bau wangi jee..bau yang macam pernah bauu je,bau yang tak menusuk sesuai la dengan eira yang sentitip dengan bau ni.part best krim dia.tak berminyak.tak melekit.itu yang best.sebelum ni eira pakai krim lain jadi berminyak semacam,asal pegang muka je berminyak teruk yang amat boleh ganti minyak masak dah.*cengitu sekali,tapi wonderglow tak camtu auu

mengelupas??so far kulit eira tak ada mengelupas pun,maybe depend pada kulit jugak la kan.

Cara pengunaan:
3 hari yang pertama pakai sabun wonderglow dulu.bagi kulit serasi dengan wonderglow.then hari ke-4 boleh proceed dengan krim dia.ni cara eira pakai.kalau ada yang lagi better bagitaw ye.still kenik-kenik dalam hal ni.hehe



Bagi sesiapa yang nak order wonderglow boleh la roger-roger eira okey :)

Wonderglow silver:rm100
Wonderglow gold:rm120

No comments :

Post a Comment

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA :)
JEJEMPUT LA KOMEN SIKIT

kelik ekot suka ye :)