Tuesday, July 5, 2011

comel la mereka!

assalamualaikum..hello semua.

sejak akhir-akhir nie dah jarang nak update belog,antara sebabnya adalah seperti berikut:

a)malas.yea!i a lazy person.let's hear lazy song
b)berukband buat hal la.nak so connection internet yang terlalu lembab agak susah nak online dengan bahagia.
c)sejak dah nak setart kelas nie.sejak tu dah sibuk la sangat.haha.
d)selalu kuar pergi dating.so tak ade mase nak update belog nie.

munasabah kan reason tu?hahaha

orait nak bagitaw nie.kalau korang tengok orang yang lawa.pakai ape pun lawa.
kalau macam eira nie.kulit dah la tak putih cam minah salleh.pakai ape pun rase cam pakai guni je.malu giler
rasa macam tak nak keluar langsung au..
eira banyak add dax facebook yang comel molek gitu.eira suka tengok the way their dress,look.
smuenya lawa-lawa taw.nak jeles pun tak boleh.sebab tuhan dah anugerahkan mereka dengan keindahan wajah yang cantik sekali.oleh itu guna la sebaiknye :)
eira bukan tak berbangga dengan ape yang eira milik.just kagum dengan ciptaan tuhan.semuanya indah.eira always hargai dan jaga elok-elok.

2 comments :

  1. setiap org ada kelebihan masing2. tpulang pada kita mcm mana nk hargainya :)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA :)
JEJEMPUT LA KOMEN SIKIT

kelik ekot suka ye :)