Thursday, July 21, 2011

facebook..oh facebook

Assalammualaikum ^_^

meh..meh tengok nie..nak share sumthing la....


begini la jadinye facebook eira skunk nie..rase malaih betui nak online dah bile tengok facebook dah jadi karat macam nie.susah au.kalau nak im dengan orang pun susah dah.feningg...
harinie beday sape pun tak taw.,kawan-kawan yang poke buat mase nie memang tak boleh nak poke balik dah sebab tak jumpe pun orang poke..even grup yang banyak-banyak pun eira susah nak cari.tensen woo
tapi yang bestnye eira boleh tengok aktiviti kawan-kawan facebook eira nie..
cube tengok kat atas tu...nampak tak?without pergi ke wall mereka eira dh boleh tengok ape yang dorang komen..even eira tak like.tak komen on status,pic or anything la.terasa rimas jugak au..
facebook..please back to normal.back to good..hihi...
skunk facebook bukan sumthing y awesome dah.
twitter ade but tak taw macamane nak gune.ade toturial tak?hahaha

xoxo..facebook giler!


6 comments :

  1. kite pun da lame x skodeng FB. ntah ape la khabar nye. ;p

    ReplyDelete
  2. hehe.yeke..jarang on9 ke syue??fb skunk dh gempak.kih3

    ReplyDelete
  3. da terasa bosn nan fb juga..=)

    ReplyDelete

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA :)
JEJEMPUT LA KOMEN SIKIT

kelik ekot suka ye :)